Myrsletta Selveierforening har deltatt i et forskningsprosjekt om klima og miljø som kalles CLEANcultures. 

Dere kan lese mer om prosjektet her: https://www.cleancultures.org

 

Vi har allerede deltatt fra styret og noen utvalgte beboere har deltatt i et dybdeintervju. Det var blant annet derfra vi fikk startet arbeidet med kommunen om en "fix sykkelen dag". 

Forskningsprosjektet ønsker å gi alle beboere en anledning til å si sin mening og inviterer derfor dere til å besvare en undersøkelse på følgene url:

https://nettskjema.no/a/cleanculturesmyrsletta

 

Vi legger ut informasjon i postboksene i tillegg til nett for å prøve å nå så mange som mulig  

Erica Löfström er vår kontaktperson fra NTNU  

 

 

/styret

 

 

Det har vært flere spørsmål rundt hvor koblingsboksene til Altibox skal plasseres og hvordan de skal få plass til de på veggen.

Vi i styret tror at disse spørsmålene kommer fordi man fra før er vant til de store koblingsskapene fra Telenor og CanalDigital.

 

De moderne koblingsboksene ser HELT annerledes ut. Vedlagt ser dere 2 bilder av disse. Det er også tatt med 2 objekter i bildet så dere kan se skaleringen (styreformann og en Rubriks kube). For de av dere som vet omtrent størrelsen på ett av de objektene vil da få et bilde av hvordan boksen ser ut.

Det er mulig å få se på boksen "live" om det er ønskelig, kontakt styret!

rubriksformann

 

/styret

 

 

 

Styret har kommet til at vi kan publisere følgende liggerettsavtale mellom selveierforeningen og dets medlemmer. Den sikrer at evt kostnader ved endring av traseen på fiberkablene dekkes av selveierforeningen forutsatt at dette meldes inn til styret og de får iverksatt rimelige tiltak på å sikre tjenesten.

Avtalen er deponert hos forretningsfører.

IMG 5360

 

 

/styret

 

 

Søknaden til kommunen for å få bygget garasjer er sendt inn og vil derfor være tilgjengelig fra kommunens nettsider. Dere finner de på innsynsportalen til kommunen når de er blitt offentliggjort fra kommunal side.

https://nordre-follo.pj.360online.com/Journal/SearchSimple?searchstring=myrsletta

 

 

Vi offentliggjør alle dokumenter her på hjemmesiden i tillegg for å gi full transparens og gir dere mulighet til å lese dokumentene uten å vente på kommunen.

 

Link til alle dokumentene i rammesøknaden 

 

/styret

 

 

Traseen for gravearbeid og ledningsstrekk ved innføring av fiber er å finne her: http://www.myrsletta.no/images/2022/Myrsletta_trase.pdf

Dette er graveplanen, i tillegg vil en del ledningsstrekk foregå ved at ledningene legges i kabellist på veggen der hvor det er mest hensiktsmessig. Dersom det er deler av planen som man ønsker å få vite mer om eller har innvendinger til så må man imøtekomme de skriftlig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så vi får behandlet de i samarbeid med leverandør.

 

Oppdatert: 

 Det kan informeres om at gravetraseen ikke viser detaljert hvor man graver med maskin men at dette hovedsaklig kun skjer ved asfalt/hovedlinjer. Inn til hagene våre og nær hus vil de løfte torven med spade for så å sette den tilbake igjen etter at kablene er lagt ned.  Det er fra hushjørnene og videre planlagt å bruke kabellist. Disse planene er generelle og det vil forekomme avvik hvor det er mest hensiktsmessig å grave ned mellom hus (pga åpninger). 

Det er planlagt fra leverandør sin side å gå inn til TV-inngangene i huset på samme kontaktpunkt som de eksisterer i dag MEN her er det noen ganger nødvendig med mindre endringer (det kan komme på høyre isteden for venstre etc). Enkelte vil faktisk få helt andre innganger der hvor det blir helt umulig å legge ledningene etter dagens trase. Sistnevnte tilfelle er der hvor naboen ikke går med på gravearbeid inn på egen eiendom el. Så langt har ingen kommet med slike krav eller vi har kommet til en løsning med hver enkelt beboer. 

 

/styret