Vi har fått tilbud om finansiering av evt nye garasjer, grunnforhold, asfaltering og opplegg for ny strømtilførsel for lading. Flere har spurt om hvordan dette tilbudet ser ut og for å bidra til transparent behandling så legger vi det ut en gang til. 

http://www.myrsletta.no/images/Scan_Hulback_Beate_07_23_22-04-2021.pdf

 

Merk dere at dette er forutsett at vi ønsker 20 års nedbetaling. Det forutsetter også at renten er gitt som i brevet og selvsagt så er det lagt til en svært god sikkerhetsmargin på finansieringen. Alle prosjekter bør ha ca 5-10% margin men styret har her lagt til nesten 20%. 

Slike prosjekter som dette har alltid en viss usikkerhet i prognosene men sist gang vi beregnet utgiftene kom vi til en husleieøkning på ca 900kr for å betjene lånet.

Ta dette som en veldig tidlig beregning, det vil nok øke litt (ca 1000). Maksimal risiko er ca 1300 om vi benytter hele sikkerhetsmarginen. Det er IKKE beregnet noen påvirkning på kostnaden om vi bruker noe av våre oppsparte midler, fordi styret ønsker å vise den reelle kostnadsøkningen og ikke ta av disse midlene. 

 

Styret har som intensjon å foreslå at vi går for denne finansieringen med fullfinansiering fra byggestart. Dvs ingen innskudd eller ekstra regning til beboerne. Kun en husleieøkning. 
Styret har også vurdert IN-løsning (individuell nedbetalingsplan) men kommet til at det kan heller settes opp etter at garasjene er ferdige og vi kjenner sluttsummen for arbeidet. Så det vil arbeides med etter ferdig leveranse av evt garasjer. 

 

Oppdatering 18 august:

Styret er blitt forespurt hvilken sikkerhet som ligger til grunn for lånet. Vi har fått tilbud om lån med pant i selveierforeningens tomt og de nye garasjene. Dvs sikkerhet for lånet er de ferdigstilte bygningene når de foreligger. For å få dette på plass måtte vi ha en verdivurdering av tomt/grendehus og garasjer. 

Se vedlagte bilde. Merk at rapporten er allerede publisert i sin helhet på hjemmesidene våre. 

 

DF6FD4F9 3E6A 4D3F A182 5BDEC646DEAB

Vedlagt ligger protokollen for generalforsamlingen 15 juni 2021. 

 

http://www.myrsletta.no/images/2021/0917_001.pdf

 

Merk at denne protokollen blir printet ut og levert i postkassen til alle beboerne ila august. 

Som kommentar til forslag C - fartsdumper så bemerker styret at leverandør anbefaler levering av disse til neste år, våren 2022. 

 

 

Gangstiene har hatt utebelysning som sakte svikter en etter en. De hadde nok holdt noen år til men den årlige vedlikeholdskostnaden øker. Styret har derfor vedtatt å gjøre en helhetlig oppgradering for å slippe å skifte de ut en etter en.

Dette er ikke eneste grunnen, de pærene som brukes av lampene er ute av produksjon (de innehold kvikksølv) og er vanskelige og dyre å få tak i. I tillegg bråker lampene noe innmari når de går i stykker, så der hvor det skjer er det noen uker med massiv støy før de blir skiftet.

 

Denne jobben starter 16 august og er forventet ferdig levert samme uke.

 

/styret

Selveierforeningen har kontakt med en leverandør for å utføre vedlikehold på beplantningen rundt på området. Spesielt felling og beskjæring av trær. 

Styret ber alle beboere melde inn til oss før befaringen starter om de har ønsker om trefelling evt beskjæring. Styret har mottatt en del eposter på dette før og tar hensyn til disse men det er absolutt ikke noe i veien for å sende en påminnelse eller nye krav. 

Send kommentarer til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med emnet "Trefelling og beskjæring"

Fristen for innsendelse er 1 september. Det kommer flere runde i fremtiden men vi må sette en frist for vår leverandør til å gi oss et pristilbud. 

 

Spørsmål rundt denne oppgaven besvares av våre styremedlemmer Joakim Nygård og Christopher Røtnes

 

/styret

 

Styret har ansatt 2 vaktmestere blant ungdommen på Myrsletta. Dette tiltaket har vært en ubetinget suksess både for oss som forening og for ungdommene som får erfaring og en inntekt.

Arbeidsoppgavene er varierte; de tømmer søppel, deler ut informasjon og vanner blomster. Da det er nok med oppgaver for de 2 vi har i dag så ønsker vi å få en ekstra person med på laget og vi ber om at de som er interesserte og som er i alderen 13 til 17 år sender en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med emne "vaktmester". 

Spørsmål rundt arbeidet kan rettes til vårt styremedlem Erik Kjeldstad.

 

Det lønnes ca 900 i måneden for oppdraget som ungdomsvaktmester og det er forventet minst 2 arbeidsdager i måneden. Vi tilpasser oss skoletider og ferier etc.