På tun 5 er det nå en flott skøytebane for både de små og de litt barnslige store. Oppfordrer alle til å ta seg en tur ut og prøve isen.

I den forbindelse er det veldig ønskelig å ikke benytte banen til fyrverkeri i år. Dette ødelegger isen i mange dager etter og gjør det om til en kjedelig opplevelse for barna som liker å skøyte.

 

Dette skal du ha i bakhodet når du kjøper nye skøyter | Sportamore

 

/styret

De som er valgt inn fra hvert tun er:

 

Knut Erik Melstrøm fra tun 1

Kurt Sæter fra tun 2

Julia Stubberud fra tun 3

Morten Christensen Torp fra tun 4

Inger-Christine Moe fra tun 5 

 

 

Ekstra takk til Chan Sebastian Yeser som meldte seg frivillig. Kan godt hende vi spør deg om hjelp til å vurdere tilbudene som kommer inn :)

 

/styret

 

 

 

 

 

 

Følgende kandidater har stilt seg til rådighet for å hjelpe styret med å bygge garasjer.

 

Knut Erik Melstrøm fra tun 1

Kurt Sæter fra tun 2

Julia Stubberud fra tun 3

Chan Sebastian Yeser fra tun 3

Morten Christensen Torp fra tun 4

Inger-Christine Moe fra tun 5 

 

/styret

 

 

 

Iht til vedtaket i generalforsamlingen 18 oktober 2021 skal styret organisere et garasjeutvalg som representerer hvert tun på Myrsletta.

Styret skal bidra til å organisere dette og ønsker selvsagt at hver representant for hvert tun faktisk eier en enhet på det tunet de representerer.

 

Vi har noen kriterier for representantene:

1) Deltagelse er frivillig - hver person som ønsker å bidra må sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. før kl 12:00 onsdag 3 november

2) Hver person som skal representere sitt tun må ha aksept fra de andre beboerne på sitt tun

 

Derfor vil styret publisere en liste over representanter på onsdag neste uke (3 november) så alle får se hvem som ønsker å delta. Er det flere representanter for hvert tun kan man stemme over den man ønsker skal delta for akkurat ditt tun. Du kan "forhåndsstemme" ved å sende en epost til styret fra og med onsdag (vi legger ut listen ca 16:00) eller møte opp på grendehuset torsdag 4 november kl 19:00 for å avgi din stemme der. Styret er tilstede på grendehuset for å svare på spørsmål samme dag, enten det gjelder garasjeprosjektet eller andre ting. Dette gjelder spesielt de som skal bidra, de kan få svar fra styret på hvordan vi skal organisere oss fremover enten i epost eller oppmøte. 

Hvis det er et tun som ikke har en representant vil styret prøve å finne en for det tunet. Evt at de ikke er med i utvalget før de får en representant (men styret vil ivareta deres interesser for dem).

Tun som ønsker å organisere en slik utvelgelse selv kan møte opp på grendehuset 18:00 og får da disponere grendehuset til evt valg eller organisering fritt til 19:00. 

 

Hva gjør garasjeutvalget? De skal få gi sitt syn på valg av løsninger, valg av vedtekter og plassering av garasjer. De skal få bidra til å velge leverandør og kravspek til konkurranseutsettelse av tilbudet fra Igland. De får fortløpende informasjon om styret om hvilke valg som skal gjøres og hvordan dette påvirker leveransen. Styret har som plikt å høre på utvalgets mening før vi velger løsning.

 

/styret

Ja til garasjer men hva skjer så..?

 

I går fikk vi et overveldende flertall for å bygge nye garasjer, det er et ydmykt styre som skal gå løs på den oppgaven. Vi skal ha noen dager til å summe oss, skrive ferdig protokollen og avsjekke litt hvilken rekkefølge ting skal skje fremover.

 

Her er en midlertidig plan for det neste som skjer i prosjektet:

  1. Protokollen fra styremøtet skal skrives ferdig og signeres. Etter det så blir den presentert på nettsidene våre og sendt ut i papirform til alle postkasser
  2. Styret varsler at eventuelle motparter som har til ønske å gå til rettslig saksgang bør gjøre det innen 1 desember. Vet de at det skal skje men det skjer etter 1 desember ber vi dem innstendig om å varsle styret så vi kan sørge for at vi ikke forplikter oss til noe og så får en stopp i  fremgangen pga en rettstvist. Styret bemerker at vi ikke tror dette skjer, vi vet ikke om noen som ønsker å gjøre dette men det er vanlig å gi et varsel på denne måten så vi kan avverge økonomiske tap for både selveierforeningen og de som saksøker dersom dette skjer. Styret viser til at dersom noen går til rettslige steg UTEN å varsle styret innen denne fristen bør ha gode objektive grunner for å ikke varsle oss eller risikere å stå ansvarlig for eventuelle tap.
  3. Vi starter arbeidet med å lage et arbeidsutvalg av representanter for hvert tun. Vi viser til at i forslaget fra styret så står det at "styret velger ut representantene" og at dette forslaget fikk flertall ved generalforsamlingen. Styret viser til at vi muntlig informerte at styret vil la hvert tun selv velge sin representant (så langt det lar seg gjøre, er det tvist her vil styret jobbe sammen med tunet for å finne en representant) og om noe tun ikke klarer å velge sin representant vil styret gjøre en innsats for å finne en for dem. 
  4. Vi starter arbeidet med å finne ekstern konsulentbistand for å validere og kvalitetssjekke tilbudet fra Igland og for å kunne gjøre det samme med de nye tilbudene vi håper å få når vi markedsprøver tilbudet. (Styret har allerede startet denne jobben før generalforsamlingen)
  5. Vi starter arbeidet med å finne en ekstern konsulent for å følge opp prosjektet gjennom hele prosjektfasen, vi må finne riktig tilbud mtp kostnad og kompetanse her. Gjerne en med komptanse fra bygg og kommunale søknader.
  6. Vi markedsprøver tilbudet fra Igland. Her vil vi offentliggjøre både kontrakten som blir brukt som kravspek og vil oppfordre beboerene om å sette oss i kontakt med leverandører de tror har mulighet til å levere på denne. Enten del-leveranse eller totalentreprenør fordi vi kan presse totalentreprenør til å vurdere å bruke vårt valg av underleverandør. 

 

Dette skjer nå i de neste 4-6 ukene og vi kommer tilbake med mer informasjon fortløpende under prosessen

 

 

/styret