Styret er nødt til å fjerne noen trær som er vokst såpass mye at de er usikre for naboleilighetene. Merk at dette er et lovpålagt krav at vi må fjerne disse trærne.

Styret ønsker å prøve å beskjære trærne først og se om vi kan beholde de, dette er et langt mindre inngrep og vil la oss beholde trær som suger vann fra grunnen.

 

I den forbindelse så gir vi et tilbud til alle beboere om å rapportere inn trær som de ønsker å felle eller beskjære. Uavhengig om det står på egen tomt eller fellesskapet. Styret vil så vurdere hvert tilfelle og bekoste fjerningen/beskjæringen dersom treet står i fare for å skade fellesskapets eiendom. Dette gjør det mulig å heve sikkerheten på Myrsletta samtidig som vi gjør det enkelt for hver enkelt beboer. Kostnaden er langt mindre pr tre dersom vi gjør dette til en felles jobb for hele Myrsletta. Kvantumsrabattene er gode for flere oppdrag på samme sted.

Merk at vi ikke garanterer at alle forslag blir gjennomført men vi skal strekke oss etter å få vekk alle "Farlige" trær. 

 

 

Rapporter inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - det er et krav at dere melder det skriftlig eller via epost så vi kan dokumentere kostnaden.