Traseen for gravearbeid og ledningsstrekk ved innføring av fiber er å finne her: http://www.myrsletta.no/images/2022/Myrsletta_trase.pdf

Dette er graveplanen, i tillegg vil en del ledningsstrekk foregå ved at ledningene legges i kabellist på veggen der hvor det er mest hensiktsmessig. Dersom det er deler av planen som man ønsker å få vite mer om eller har innvendinger til så må man imøtekomme de skriftlig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så vi får behandlet de i samarbeid med leverandør.

 

Oppdatert: 

 Det kan informeres om at gravetraseen ikke viser detaljert hvor man graver med maskin men at dette hovedsaklig kun skjer ved asfalt/hovedlinjer. Inn til hagene våre og nær hus vil de løfte torven med spade for så å sette den tilbake igjen etter at kablene er lagt ned.  Det er fra hushjørnene og videre planlagt å bruke kabellist. Disse planene er generelle og det vil forekomme avvik hvor det er mest hensiktsmessig å grave ned mellom hus (pga åpninger). 

Det er planlagt fra leverandør sin side å gå inn til TV-inngangene i huset på samme kontaktpunkt som de eksisterer i dag MEN her er det noen ganger nødvendig med mindre endringer (det kan komme på høyre isteden for venstre etc). Enkelte vil faktisk få helt andre innganger der hvor det blir helt umulig å legge ledningene etter dagens trase. Sistnevnte tilfelle er der hvor naboen ikke går med på gravearbeid inn på egen eiendom el. Så langt har ingen kommet med slike krav eller vi har kommet til en løsning med hver enkelt beboer. 

 

/styret