Utskrift

Styret informerer om at avtalen med Altibox er ferdig forhandlet, vi landet på pakken som kalles "Flex Medium".  Dere kan lese mer om hva den inneholder på Altibox sine hjemmesider. https://www.altibox.no/boligselskap/styret/#FLEX

Avtalen er slik at hver husstand nå ikke betaler direkte til leverandøren og alt går via selveierforeningen, dette er sammenlignet med Telenor i dag en bedre avtale på innhold (høyere hastighet) for den prisen vi betaler. Styret har derimot valgt teknologi og leverandør mest med tanke på kvalitet, doble fiberlinjer til hver husstand vil sikre bedre stabilitet på nettet. 

Planen er å levere nytt internett til sommeren 2022.

 

logo box

 

 

I tillegg har vi også signert avtalen med Rentokil. Denne avtalen gir oss skadedyrbekjempelse på hele Myrsletta. Det er ikke forventet at dette vil fjerne alle skadedyr men det vil gi oss mulighet til å redusere noe av omfanget og langt viktigere gi oss en overvåkning på hva slags skadedyr vi har her og i hvilke mengder. Vi har tidligere sett at skadedyr har økt markant i mindre lokale områder, det tar derimot lang tid før alle naboene merker det og så melder til styret. Med bedre deteksjon kan vi reagere raskere. (Det har vært svært åpenbare årsaker til en del av plagene,  som har vært mulig å gjøre noe med hvis vi bare vet om problemet)

Utstyret til Rentokil skal leveres ila mars/april 2022 

 

logo

 

 

 

/styret