Grendehuset den 15 Mars 18-19,30 (selve diskusjonen er slutt kl ca19)

 

Nordre Follo og Ski forvandles med ny stasjon og hurtigtog til Oslo.  I prosjektet Clean Cultures bruker vi «En tilnærming for innovativ klimalæring, evaluering og handling i nabolag".

Nordre Follo kommune er partnere i prosjektet og Myrsletta er utvalgt som spesielt case i dette prosjektet. Målsetningen er å forstå og støtte dere beboere i overgangen til fremtidens mobilitetsløsninger. I tillegg til en diskusjon av detaljer og muligheter for de nye garasjene, ser vi også dette som en utmerket mulighet til å diskutere fremtiden og overgangen til grønn mobilitet. Hva ser du som muligheter og begrensninger for mobilitet til og fra Myrsletta? Er det mulig å erstatte noen bilreiser med for eksempel elbil, el-sykkel, sykkel, eller buss og tog? Hva ville eventuelt stimulert deg til å teste ut andre alternativer? Er det noen bilreiser som er umulig å erstatte? Hvilke og hvorfor? Varmt velkommen til åpent møte med gruppediskusjon om Myrsletta og fremtidens mobilitetsløsninger.


I tillegg til å gi en arena for å diskutere alternativer for fremtidens Myrsletta og garasjeprosessen, er møtet en mulighet til å sosialisere med naboene dine og fortelle kommunen hva du ønsker deg i fremtiden. Vi serverer mat og drikke og møtet tar ca 1 time.

Med vennlig hilsen

Erica Löfström

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Styret påpeker at dette en en god måte å gi tilbakemelding til kommunen på hva man ønsker at de skal ha av tjenester i fremtiden. Det er også slik at dette kan gi oss tilskudd til f.eks elsykkel og løsninger mot kommunen som vi ønsker å få planlagt inn.

Styret oppfordrer derfor sterkt at man møter om man ønsker å påvirker fremtidens tjenester kommunen skal gi til beboere på Myrsletta

 

 

/styret