Utskrift

 

Iht til vedtaket i generalforsamlingen 18 oktober 2021 skal styret organisere et garasjeutvalg som representerer hvert tun på Myrsletta.

Styret skal bidra til å organisere dette og ønsker selvsagt at hver representant for hvert tun faktisk eier en enhet på det tunet de representerer.

 

Vi har noen kriterier for representantene:

1) Deltagelse er frivillig - hver person som ønsker å bidra må sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. før kl 12:00 onsdag 3 november

2) Hver person som skal representere sitt tun må ha aksept fra de andre beboerne på sitt tun

 

Derfor vil styret publisere en liste over representanter på onsdag neste uke (3 november) så alle får se hvem som ønsker å delta. Er det flere representanter for hvert tun kan man stemme over den man ønsker skal delta for akkurat ditt tun. Du kan "forhåndsstemme" ved å sende en epost til styret fra og med onsdag (vi legger ut listen ca 16:00) eller møte opp på grendehuset torsdag 4 november kl 19:00 for å avgi din stemme der. Styret er tilstede på grendehuset for å svare på spørsmål samme dag, enten det gjelder garasjeprosjektet eller andre ting. Dette gjelder spesielt de som skal bidra, de kan få svar fra styret på hvordan vi skal organisere oss fremover enten i epost eller oppmøte. 

Hvis det er et tun som ikke har en representant vil styret prøve å finne en for det tunet. Evt at de ikke er med i utvalget før de får en representant (men styret vil ivareta deres interesser for dem).

Tun som ønsker å organisere en slik utvelgelse selv kan møte opp på grendehuset 18:00 og får da disponere grendehuset til evt valg eller organisering fritt til 19:00. 

 

Hva gjør garasjeutvalget? De skal få gi sitt syn på valg av løsninger, valg av vedtekter og plassering av garasjer. De skal få bidra til å velge leverandør og kravspek til konkurranseutsettelse av tilbudet fra Igland. De får fortløpende informasjon om styret om hvilke valg som skal gjøres og hvordan dette påvirker leveransen. Styret har som plikt å høre på utvalgets mening før vi velger løsning.

 

/styret