R620x1220 4rom

 

Styret har i går kveld sendt ut infoskriv til samtlige postkasser om ekstraordinær generalforsamling. Dette er ikke den formelle innkallingen men kun et forvarsel så alle får anledning til å holde av tiden og sikre at de kan møte. 

For de av dere som allerede nå ser at de ikke kan møte så anbefaler vi sterkt å benytte anledningen med å gi fullmakt, den formelle innkallingen som kommer om kort tid vil inneholde fullmaktsskjema for de som trenger det.

 

En kopi av innkallingen har vi lagt ut på denne linken

 

infoskriv bilde

 

 

 

 

 

 

 

Arbeidene med drenering og sluk er nesten ferdigstilt, vi har forespurt leverandøren om når de kan komme med asfalteringen og fikk følgende svar:

36DAD5B3 6140 4B02 B7FF 8A90FF528B6F

 

 

58B900F0 B01F 4893 B9D4 94DDDD21C6EB

 

Så da er dere informert om forventet oppstart av asfalteringen, hold øynene oppe for litt mannskap neste uke :)

 

 

 

 

/styret

Det ble utført en inspeksjon av taket på grendehuset. Dette er en del av det vanlige arbeidet styret har med utvendig vedlikehold. Grendehuset har fått litt ekstra oppmerksomhet i år, blant annet maling, vasking, el-kontroll og siden vi fikk vasket taket rent for mose (med sinkbeslag så det blir holdt nede) så tok vi med en inspeksjon for å se om det var nødvendig å skifte takstein.

Hele rapporten er lagt ut her:

 

http://www.myrsletta.no/images/2021/Rapport_grendehuset.pdf

 

 

 

Kort fortalt: Taksteinen er i god nok stand til at vi ikke trenger skifte den på noen år (fint... fordi det koster en del)

 

/Styret

 

Møt opp og få vite mer om garasjene som Igland tilbyr oss å bygge!

 

Kan være et bilde av tekst som sier 'MYRSLETTASELVEIERFORENING INFORMASJONS MOTE OM GARASJER OPPDELT ETTER TUN SEPTEMBER 17:00 OG 18:30 Folkets hus Gamleveien37,1406Ski Send gjeme mn persmal à forhand sa Igland forberedt ansvare bedee styret@ myrslerta.r Igland garasjer stiller OPP med sine leverandorer for a vise frem garasjelosningen de har gitt OSS tilbud pả. De informerer ogsă om hvordan de gảr frem og hva som mà leveres et slikt storre prosjekt Dette isning det praktiske fysiske ruudt leveranse, ikkeen diskusjon selve prosjektet Vi deler motet motet ral7 erfor SOm tarter resterende Un det forste tun'

 

/Styret

Siste ukens "utfordringer" fra Telenor har gitt oss litt spørsmål om hva vi har gått for av løsning fra Altibox, derfor er vedlagt informasjon om hvilken pakke vi har gått for fra Altibox.

Merk at vi fortsatt prøver å forhandle oss frem til litt større grunnpakker, blant annet tror vi at vi skal klare å få 200/200 Mpbs i standardpakken og ikke 100/100 som er standard.

Oppstart er tentativt satt til sommeren 2022 og det er gjort med viten og vilje samtidig som vi vurderer garasjeprosjektet. Tanken er at vi skal få gravd alt ned i en stor operasjon isteden for å kommer flere ganger i samme område. Hvilket også er fint for våre leverandører som kan samle kostnadene sine litt og spare på det (og det er et poeng vi bruker i forhandlingene!)

 

 

altibox