Traseen for gravearbeid og ledningsstrekk ved innføring av fiber er å finne her: http://www.myrsletta.no/images/2022/Myrsletta_trase.pdf

Dette er graveplanen, i tillegg vil en del ledningsstrekk foregå ved at ledningene legges i kabellist på veggen der hvor det er mest hensiktsmessig. Dersom det er deler av planen som man ønsker å få vite mer om eller har innvendinger til så må man imøtekomme de skriftlig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så vi får behandlet de i samarbeid med leverandør.

 

Oppdatert: 

 Det kan informeres om at gravetraseen ikke viser detaljert hvor man graver med maskin men at dette hovedsaklig kun skjer ved asfalt/hovedlinjer. Inn til hagene våre og nær hus vil de løfte torven med spade for så å sette den tilbake igjen etter at kablene er lagt ned.  Det er fra hushjørnene og videre planlagt å bruke kabellist. Disse planene er generelle og det vil forekomme avvik hvor det er mest hensiktsmessig å grave ned mellom hus (pga åpninger). 

Det er planlagt fra leverandør sin side å gå inn til TV-inngangene i huset på samme kontaktpunkt som de eksisterer i dag MEN her er det noen ganger nødvendig med mindre endringer (det kan komme på høyre isteden for venstre etc). Enkelte vil faktisk få helt andre innganger der hvor det blir helt umulig å legge ledningene etter dagens trase. Sistnevnte tilfelle er der hvor naboen ikke går med på gravearbeid inn på egen eiendom el. Så langt har ingen kommet med slike krav eller vi har kommet til en løsning med hver enkelt beboer. 

 

/styret

 

 

 

12.05.2022 |20:00 | Møtested Grendehuset


Møte innkalt av: Styreformann (Christopher)
Møtetype: Vanlig styremøte

Tilstede: Ole-Petter, Erik, Maher, Ann-Kristin, Christopher

 

Status garasjer
Søknaden tar grusomt langt tid, spesielt med så mange tilbakemeldinger fra naboene som vi må svare ut. Håper å få ut konkurransegrunnlaget rett etter 17 mai.

Internett og TV         
Gravearbeidet startet (litt tidligere enn forventet) og vi skal få en tidsplan for iverksettelse i uken etter 17 mai.

Generalforsamlingen
Styret har fordelt oppgaver til generalforsamlingen

Forslag til beslutning til denne generalforsamlingen
Det er kun ett forslag; det er utkast til nye vedtekter fra garasjeutvalget.

Styret har ingen vesentlige tillegg til forslaget og anser det som et godt grunnlag for diskusjon. Vi stiller oss bak forslaget fra utvalget og støtter dem.

Det vil være en riggeplass på området ved grendehuset hvor det ligger en del utstyr (det vil bli sperret av for barnas tilgang og man kan fortsatt komme seg inn i grendehuset). Forvent at det er litt ekstra med arbeidsfolk som graver og legger ledninger i området de neste ukene. 

Forventet overgang til Altibox er fortsatt nærmere sommeren, vi kommer tilbake med nøyaktig dato.

 

Status Utbygging • Viken Fiber

 

/styret

 

 

hebekk skolekorps

 

 

Som hvert år før vil også i år Hebekk skolekorps komme og spille for oss på 16 mai. Dette er generalprøven til korpset og en hyggelig anledning for oss å få en forsmak på 17 mai.

Som hvert år før vil også i år selveierforeningen spandere is og drikke på alle barn som møter opp ved grendehuset. 

I år så møter korpset ca 17:30 og starter å spille litt før 18. Du kan forvente at det tar en time å marsjere gjennom alle tunene og ferden ender ved grendehuset hvor korpset først får tilgang til forfriskelser før vi åpner for at alle oppmøtte skal få samme betjening. Barn og voksne oppfordres til å finne frem flag og vinke til korpset underveis i oppløpet. (Ekstra flinke voksne holder gjerne porten åpen for korpset også... )

 

/styret

Styret minner om at dugnaden for 2022 er satt til 5 mai.

 

innkalling 2022